no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A budapesti Maladype Színház ismét Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A június 1-9. között megrendésre kerülő ATELIER Nemzetközi Színházi Fesztivál keretén belül, ismét fellép Nagybányán a budapesti MALADYPE Színház társulata, június 7-én, csütörtökön este 6 órakor.


Remek hang a futkosásban (kisopera - Weöres Sándor verse alapján).

Az egy órás műben minden másképp zajlik, mint ahogyan megszoktuk, ellenben minden adott, ami egy kamaraoperához szükséges: nyitány, 12 jelenet, áriák, recitativók, kórusok és utójáték.

Túl a szöveg csattanóin és a zenei poénokon, a végeredmény szívszorító és katartikus. A zenészek fő hangszerükön kívül különböző köveken, tikfán és egyéb kreatív „hangszereken” szólaltatják meg a művet.

Jegyek a Színház jegyirodájában kaphatók (10 lej).

Ugyancsak június 9-én, a fenti előadás után, 8 órától, a Teleki Magyar Házban:

Jonas Gardell: Jegesmedvék (ingyenes előadás). A Havi dráma - felolvasószínház c. sorozat keretében. Játsszák: Méhes Kati, Moldován Blanka, Bogár Barbara.

Tragikomédia egy anyáról, aki kutató szeretett volna lenni. Három testvérről akik mindennél jobban vágynak az anyjukra és pár jegesmedvéről, akiknek a Skanzenben kekszet dobálnak a gyerekek. Történet a svédekről, házi praktikákról, egy tortáról, az alkoholról, virágról, ajándékról, egy szülinapról, a magányról, a szeretetről, az elismerésre vágyásról, kislányokról, nagylányokról, házasságról, fiúkról, kulturális műsorokról, írókról és olyan emberekről, amilyeneket talán TE is ismersz.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek