k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A bukaresti királyi palotában ravatalozták fel Mihály királyt

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A bukaresti Erzsébet-palotában ravatalozták fel szerda este Mihály királyt. A trónteremben felállított ravatalnál szerdán éjfélig, illetve csütörtökön és pénteken 8 és 22 óra között róhatják le tiszteletüket az állampolgárok.


Mihály király koporsóját szerda késő délután szállították át a sinaiai Peles-kastélyból a bukaresti királyi palotába. A koporsót elkísérte Margit hercegnő, a román királyi korona őre, Radu herceg, valamint a királyi család több tagja.

A néhai uralkodót katonai tiszteletadással búcsúztatták a kastélyban. A gyászmenet útvonalán mindenütt emberek álltak, kezükben virággal, gyertyával. A királyi palota előtt több száz ember várta a gyászmenetet. Többen tapsoltak és azt kiabálták, hogy “Mihály király”, vagy “A monarchia megmenti az országot!”.

(erdely.ma)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Nemzethy 2017.12.16 02:49:20
Béke poraira! Avagy: 'Halottról jót, vagy semmit!' Nos, ez esetben, én inkább a 'semmi'-nél maradnék...!


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek