no
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Főtér Fesztivál 2017 karkötő díjának és a FF Tulipán díj előközvetítéses sorsolása

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeptember 20-án szerdán délután 5 órakor jelentkezik Facebook LIVE (élő) adásban a Főtér Fesztivál szervezői és kommunikációs csapata. Élő közvetítés keretén belül kisorsolásra kerünek a karkötő díjak és a FF Tulipán díjak, valamint a névre szóló pólók sorsjegyek.


A sorsolás szabályzata, menete: az élő adásban mindhárom díj esetén (díjanként három nyeremény lesz, nemcsak a főnyeremények – festmény és kerékpár) kihúznak egy nyertes számot és egy pótszámot. A nyertes számokat megjelentetik a nyomtatott és elektronikus nagybányai sajtóban. A nyertes számok a kihúzás időpontjától egészen hétfő, szeptember 25., déli 12 óráig érvényesek. Ha eddig az időpontig nincs jelentkező a nyertes számra, akkor hétfőn, szeptember 25-én délben 12:01 órakkor érvénybe lépnek a pótszámok, melyek szerdáig, szeptember 27-ig déli 12 óráig lesznek érvénybe.

Ha ebben az esetben sem keltek el a nyeremények és szükséges egy újabb és egyben utolsó sorsolást tartanak meg az idei fesztivál szervezői szeptember 27-én, szerdán délután 5 órakor, ugyancsak Facebook élő közvetítésben.

A közvetítés a Régi Főtéren, a fesztivál helyszínén, a nagyszínpad helyén lesz megtartva. Minden kedves érdeklödőt szerettel várnak a fesztivál szervezők az eseményre, aki teheti és ideje megengedi jöjjön el szerdán, szeptember 20-án 5 órakkor az élő közvetítés helyszínére.

A nyertesek a 0722-818723 telefonszámon, foterfesztival@nagybanya.ro e-mail címen, illetve személyesen a nagybányai RMDSZ székházban munkanapokon 9.00-től 15.30-ig jelentkezhetnek.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek