rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Jobbik nélküli közös fellépésre szólította fel az ellenzéket Fodor Gábor

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Magyar Liberális Párt elnöke közös fellépésre és politikai együttműködésre szólította fel a „demokrata” ellenzéki pártokat.


Nem arról kell ábrándozni, hogy hogyan lehet a Jobbikkal együttműködni, hanem végre tettekre van szükség – mondta Fodor Gábor hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján. Kijelentette: nem arról kell beszélni, hogy kinek milyen problémái vannak a másikkal, ugyanis az alapértékekben a demokratikus pártok egyetértenek.

Kérdésre válaszolva azt mondta, a Jobbik láthatóan úgy érzi, hogy van keresnivalója a baloldali választók között is. Ez viszont tévedés, mert a liberális és a baloldali szavazók jelentős része szilárd értékrenddel rendelkezik – közölte.

A sajtóban jelennek meg általában olyan híradások, amikor különböző értelmiségiek a Jobbikot is magában foglaló technikai koalícióról beszélnek, de a Liberálisok szerint értékalapon határt kell húzni, a demokrata ellenzéki pártoknak kell együttműködniük – szögezte le.

A miniszterelnök hétvégi, a Fidesz kongresszusán elhangzott beszédére reagálva Fodor Gábor azt mondta, hogy 1988-ban közösen, 37-en alapítottak egy liberális pártot, a mai Fidesz viszont távol áll attól a Fidesztől. Hozzátette, már személyesen és politikailag is távol állnak egymástól Orbán Viktorral. A kormányfő annak a Nyugatnak a halálát vizionálja, ahová már közel egymillió magyar ember szeretne kimenni; lehet ellenségképeket gyártani, de a magyarok többsége ma is Európa-párti – összegzett.

Egy kérdésre felelve elfogadhatatlannak és a paternalizmus tipikus tünetének nevezte, hogy Tállai András, Mezőkövesd volt polgármestere, adóügyekért felelős államtitkár és NAV-elnök – sajtóhírek szerint – elérte, hogy a településen a Mol csökkentse az üzemanyagok árát.

(hirado.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek