no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Kiscsillag alternatív rockzenekar a Főtér Fesztivál 2018 színpadán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Kiscsillag alternatív rockzenekar koncertezik pénteken, szeptember 14-én a Főtér Fesztivál 2018 – Nagybányai Magyar Napokon.


A zenekart 2005-ben alapította Lovasi András, Ózdi Rezső és Bräutigam Gábor, akik a Kispál és a Borzeredeti alapító tagjai is voltak, illetve a Pál Utcai Fiúkból ismert Leskovics Gábor.

2008-ban Bräutigam távozott a zenekarból, és helyét a szintén a Kispál és a Borzból ismerős Mihalik Ábel vette át.

Pongrácz Panni Máramarosi visszhang válogatása

A Kiscsillag zenekart háromszor jelölték Fonogram díjra, melyből meg is nyerték "Az év hazai alternatív albuma" díjat 2012-ben “Néniket a bácsiknak!”című lemezükkel. Az együttest emellett a "Legjobb magyar előadó" kategóriában nevezték a 2010-es MTV Europe Music Awardson.

A Főtér Fesztivál városunk legnagyobb magyar rendezvénye. 2006-ban valósult meg először, a helyi magyar egyesületek korábban példa nélküli összefogásával. 2010-től az abban az évben bejegyzett Főtér Fesztivál Egyesület vállalja a rendezvény megszervezését.

A Főtér Fesztivál ifjúsági rendezvényként indult, ez alapvetően ma is meghatározza programjait: sportvetélkedők, ügyességi- és csapatversenyek, színházi előadások, gyermekprogramok, táncház, koncertek, kocsmabulik, környezetvédelmi akciók, képzőművészeti kiállítások, kézműves vásár, hagyományőrző programok, lovagi tornák és még sokmás további program felnőtteknek és fiataloknak egyaránt. Idén a rendezvényt szeptember 10-16. között szervezik meg.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek