rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A magyar államelnökjelölt közösségünk hangja – a Szövetség megkezdte az aláírásgyûjtést

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az RMDSZ megkezdte az államelnöki választáson való induláshoz szükséges aláírások összegyûjtését. A Kelemen Hunor államelnökjelölt támogatására leadott legkevesebb 200 ezer aláírást a Szövetség szeptember 23-ig iktatja és adja le – jelentette be Kovács Péter fõtitkár, az RMDSZ kampányfõnöke.


,,Ebben a kampányban is meg kell mutatnunk, hogy erõs közösség vagyunk, hogy minket nem lehet megkerülni, ha az ország jövõjérõl döntenek” – hangsúlyozta az elkövetkezõ hónapok fontosságát a kampányfõnök, majd kiemelte: ,,a román politikusok nem vállalják fel a magyar közösség gondjainak megoldását. Kelemen Hunornak képviselnie kell a magyarok érdekeit, hangot kell adjon gondjainknak, elvárásainknak. A magyar államelnökjelölt közösségünk hangja.”

A fõtitkár elmondta, Kelemen Hunor komoly, kiegyensúlyozott vezetõ, aki jól ismeri közösségünk értékeit és problémáit is. ,,A magyarok ismerik és bíznak benne, a román politikusok pedig tisztelik és meghallgatják. A Szövetség jelöltje minden magyar embert képvisel” – mutatott rá Kovács Péter.

A kampányfõnök tájékoztatása szerint országszerte, minden megyei és területi RMDSZ-székházban, valamint a Szövetség színeiben tisztséget nyert polgármesterek hivatalában is gyûjtik az aláírásokat. Fontos tudnivaló, hogy csakis a 18. életévét betöltött, szavazati joggal rendelkezõ személyek gyûjthetnek aláírásokat és írhatnak alá, ugyanakkor egy személy csak egyetlen listát támogathat aláírásával.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek