rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Rákóczi úton lakott a párizsi merénylet szervezője

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Többször is járt Magyarországon a tavaly novemberi, párizsi és az idén márciusban elkövetett brüsszeli terrorcselekmények fő szervezője, Salah Abdeslam. Autóval vitte Párizsba a Bataclan klub tömegmészárlását elkövető terroristákat - írja a Magyar Idők.


A magyar rendvédelmi szervek belga és francia jogsegély-kérelemre végzett vizsgálatai szerint a férfi tavaly szeptemberben egy alkalommal egy Rákóczi úti szállodában lakott. A párizsi Bataclan klubban több mint száz emberrel végző három férfi hamis szír útlevéllel érkezett Szerbia felől, és hét napig lakott egy zuglói hotelben, mielőtt Abdeslam autóval elivitte volna őket.

A lap szerint a későbbi terroristák közül legalább tíz utazott át Magyarország területén.

nol.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek