rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

A Szatmári Havi Dráma előadása Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Június 7-én, csütörtökön, 20 órai kezdettel Nagybányán, a Teleki Magyar Házban vendégszerepel a Jegesmedvék című felolvasószínházi előadás. A produkciót májusban, a Kolozsvári Ünnepi Könyvhét programja keretében mutatta be a társulat, a szatmári közönség pedig az Északi Színház büféjében, a Grandstandban láthatta, május 14-én.


Jonas Gardell drámáját Méhes Katalin, Moldován Blanka és Bogár Barbara viszik színre, a bejátszott videofelvételeken révén pedig Frumen Gergő és Keresztes Ágnes is csatlakozik hozzájuk.

A Jegesmedvék metszően szatirikus tragikomédia, melynek középpontjában egy idős anya áll, akinek a sikertelen házassága és a véletlenül fogant gyermekei miatt füstbe mentek a tervei. Vegyész szeretett volna lenni, ehelyett inkább felnevelt három gyermeket, akiket néha hibáztat is sikertelen élete miatt. A szöveg néhol viccesen, néhol elég élesen mutatja be az elmagányosodást, megkeseredettséget, céltalanságot, csalódottságot és szeretethiányt.

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek