rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Augusztusban több mint ötvenezer migráns érkezett Magyarországra

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Több mint 50 ezer illegális bevándorló érkezett Magyarországra augusztusban, egyharmaddal több mint az előző hónapban - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnapi műsorfolyamában.


Az adatok szerint júliusban még kevesebb mint 40 ezren lépték át illegálisan a magyar határt. Ez a szám augusztus 29-ig már az 53 ezret is meghaladta - mondták a Híradóban, felidézve: országszerte szombaton is több mint háromezer embert fogtak el a rendőrök tiltott határátlépés miatt.

 


A Belügyminisztérium az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH) folyamatos munkarendben, így hétvégeken is dolgozik. A regisztrációs eljárásban nincs fennakadás - tették hozzá.

hirado.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek