k rmdsz
2024. április 18., csütörtök Andrea napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az Erdélyi Virtuális Antikvárium és Könyvesbolt e heti hírleveléből:

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Sport és kézműveskedés az Aréna Kiadó akciója révén, Szlovákia útikönyv, a Vörös oroszlán, a Patkánykirály, Geronimo és Tea Stilton legújabb kalandjai – nyári pihenésünk előtti utolsó, kihagyhatatlan ajánlataink!


Ahogyan azt már kedves vásárlóink megszokhatták, a nyár nálunk a jobbnál jobb akciókról szól. Ezen a héten az Aréna Kiadó könyveit kínáljuk 70-80 %-os kedvezménnyel! A kiadó repertoárjában az uraknak és a hölgyeknek egyaránt tetsző kiadványok szerepelnek. A férfiak elmerülhetnek a sport világában, azon belül is a futball, a Forma-1, a boksz vagy éppen a londoni olimpia legizgalmasabb eseményeit idézhetik fel, újabb információkkal bővítve tudásukat a megmérettetések történetéről. A női olvasók pedig kedvükre ügyeskedhetnek a tűvel, ollóval, cérnával, hiszen kreatív ötleteket meríthetnek A kötés iskolája vagy az Ezerszínű textilcsodák köteteiből, de ízletes recepteket tartalmazó szakácskönyvek közül is válogathatnak. A sorozat darabjai színes képekkel gazdagon illusztráltak, nem mellesleg ajándéknak is kiválóak!      

            A Jelkép Kiadó Kelet-Nyugat sorozatában új útikönyv jelent meg, melynek témája Szlovákia. A kiadó megújult formában, tartalommal és rengeteg friss információval jelenteti meg a művet. A közeli Szlovákia, vagy ahogyan gyakran emlegetik, a Felvidék valóban sokat változott az elmúlt években, számos műemléket újítottak fel, vadonatúj kiállítások, múzeumok nyíltak, a szállás- és étteremkínálat szinte teljesen átalakult, de ami a legfontosabb: a korábbi, esetlegesen kellemetlen emlékekre rácáfolva ma már egy valóban barátságos, mosolygós ország fogadja az idelátogató magyarokat. A közérthetően és olvasmányos stílusban megírt kiadványt 77 színes fénykép és 47 részletes térkép teszi teljessé.

Az Édesvíz Kiadó a magyar ezoterikus irodalom nagyasszonyának, Szepes Máriának állít emléket egy életműsorozattal, amelyben idén újra megjelenik a Vörös oroszlán – Az örök élet itala. Az egykor nagy vihart kavaró és ma is különleges sorsot élő regény alaptémája egy elixír, az örök élet itala, maga a Prima Materia, amely halhatatlanná tesz, és megadja azt a képességet, hogy emlékezzünk előző életeinkre. A kötet olvasói immár több évtizede számolnak be ugyanazokról a tapasztalatokról: első olvasatban egy letehetetlen, négy évszázadot átfogó, izgalmas történetet látnak benne, később azonban a mű beavatássá alakul át, amely valójában az alkímia történetét és a keleti filozófia legmélyebb kulcsait rejti magában.

 James Clavell Patkánykirálya, amely sokak számára tinédzserkoruk felejthetetlen olvasmányát jelenti, újra kapható! A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában a regény most kemény- és puhakötésben egyaránt megvásárolható. A világ egyik isten háta mögötti sarkában, a szingapúri Changiban több ezer foglyul ejtett brit, ausztrál és amerikai katona sínylődik embertelen körülmények között egy táborban. Japán rabtartóik állatnak tekintik őket, hiszen – gyáván - megadták magukat, és eszerint bánnak is velük. Clavell átélte ezt a sok szenvedést, és hitelesen ír arról, hogyan őrizték meg néhányan – elsősorban Marlowe, az angol úrifiú, és barátja, a King, a Király, a harlemi proligyerek, aki királlyá lett a patkányok között – tartásukat és emberi méltóságukat a fogolytábor poklában.

A gyermekeknek ezen a héten Geronimo és Tea Stilton újabb izgalmas történeteit, A rejtélyes tiramisu esetét és A titokzatos idegent ajánljuk. Legyen szó nagy értékű, ellopott festményről és restaurátoráról vagy szerelmes újságírónak készülő lányokról, egy a lényeg, a kis olvasók nem fognak unatkozni. Már csak azért sem, mert a kalandok olvasása egy kicsit más, mint a megszokott: színes képek és különös kalligráfia biztosítja, hogy a könyvek emlékezetes olvasmányokká váljanak.

Ha összefoglalónk felkeltette az érdeklődését, az alábbi linkre kattintva elolvashatja a részleteket!

Interlib hírlevél – 2014. július 29.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

EMERGENCY URGENT LOANS +918929509036 Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek