rmdsz 1
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az Erdélyi Virtuális Antikvárium és Könyvesbolt e heti hírleveléből:

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Gazdag karácsonyi könyvkínálat, Ugron Zsolna és Stephen King új regényei, Andersen és Grimm meséi, valamint matricás Disney-kifestők e heti ajánlatunkban.


Folytatódik karácsonyi ünnepi akciónk, mely hétről hétre bővülő kínálattal várja kedves olvasóinkat!            A legkisebbeknek kedvező áron ajánlunk kifestőket, foglalkoztatókat, lapozókat, karácsonyi témájú verses- és meséskönyveket, a felnőtteknek pedig kreatív ötleteket tartalmazó kiadványokat és szakácskönyveket gyűjtöttünk egy csokorba.

            A Libri Kiadó gondozásában ezen a héten jelenik meg Ugron Zsolna Báthory Annáról írt történelmi regény-trilógiájának második kötete, A nádor asszonyai. Az erdélyi fejedelem szenvedélyes, lázadó húga, akinek politikai játszmákkal teli fiatalságát az Erdélyi menyegző című regényéből megismerhettük, most vagyonától és birtokaitól megfosztva vándorol a világban. Hol a lengyel király, hol a nádorrá lett Esterházy Miklós számára hozza a híreket a török portáról vagy a császári udvarból. De lehetséges-e önzetlenül támogatni azt a férfit, aki valaha elutasította Anna szerelmét? Hogyan lesz a nagyhatalmú Báthoryak csillagából királyi udvarok kémnője? Hol találhatja meg boldogságát egy magányos, száműzött nő? Az írónő meglepő fordulatokkal teli történetben meséli tovább hősnői s hősei sorsának beteljesedését.

            Stephen King, a horrorkirály legújabb regénye, a Mr. Mercedes kemény krimi, amely a klasszikus receptet követve jó és gonosz küzdelmét állítja elénk, s közben félelmetes bepillantást nyújt egy megszállott, gyilkos elme működésébe. Egy pangó közép-nyugati kisvárosban, a fagyos kora hajnali órákban munkanélküliek százai állnak sorban az állásközvetítő előtt. Egyszer csak egy magányos sofőr a tömegbe hajt egy lopott Mercedesszel, visszatolat, majd újra gázol, aztán elmenekül a helyszínről, nyolc halottat, köztük egy csecsemőt és tizenöt sérültet hagyva maga után. Brady Hartfield alkoholista anyjával él a szülői házban. Vágyik a mámorra, amit a Mercedes volánja mögött, a halálosztó szerepében érzett, ezért újabb, még ördögibb merényletre készül…

            A kis hableány, A rút kiskacsa, Hófehérke és a hét törpe, Csipkerózsika vagy Holle anyó Andersen és a Grimm testvérek időtlen, klasszikus meséinek szereplői, akiket nem lehet megunni. Bizonyítják ezt a mesék újabb és újabb kiadásai. Ezen a héten a Napraforgó Kiadó színes rajzokkal gazdagon illusztrált kiadványait ajánljuk féláron Grimm meséi és Andersen meséi címmel.

            A gyerekek nemcsak a klasszikus meséknek, hanem a modern Disney-történeteknek is nagy rajongói. Azon kívül szeretnek színezni és matricákat ragasztani is. Erre most kiváló lehetőségük adódik, mert oldalunkon számos matricákkal kiegészített Disney-kifestő kapható kedvező áron. A Disney Hercegnők, Hello Kitty, Hupikék Törpikék, Micimackó vagy a Verdák szereplői mind arra várnak, hogy kiszínezzék őket például a karácsonyfa alatt.

 

Ha összefoglalónk felkeltette az érdeklődését, az alábbi linkre kattintva elolvashatja a részleteket!

Interlib hírlevél – 2014. november 18.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek