rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az idei VIBE fesztivál koncertbeosztása

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

július 5-8. között, második alkalommal szervezett VIBE Fesztivál szervezői közzétették a napokra bontott koncertprogramot. Ezzel egyidőben a napijegyek árusítását is megkezdték, amit kizárólag online, a vibefestival.ro honlapon lehet megvenni. A VIP jegyeket ugyanott, szintén elektronikusan lehet beszerezni.


A fellépőket úgy osztották el, hogy minden napra jusson nemzetközi, magyarországi és hazai előadó, hogy azok is belekóstolhassanak a VIBE-élménybe, akik csak egy napra érkeznek a fesztiválra. A line-up még nem teljes, a fellépők sora erdélyi előadókkal fog kiegészülni. 

A napi bontás: 

Július 5.: Jax Jones, Intim Torna Illegál, ByAlex és a Slepp, Kelemen Kabátban, Blahalouisiana, Simó Annamária és zenekara Július 6.: Sigma, Wellhello, Dub Pistols Sound System, The Shiver Show, Mikee Mykanic | Barbár Fivérek | Siska Finucci, Sub Bass Monster, SZ4P Július 7.: Magashegyi Underground, Teddy Queen, Ego Sum, Freestylers Sound System, Funkorporation Július 8.: Margaret Island, Chris Lawyer, Suburbia 11, NB, Anna and the Barbies, Jóvilágvan, Esti Kornél Ingyenes strandbelépő fesztiválozóknak A strandszezon közepén, az év legmelegebb hónapjában, Marosvásárhely legnépszerűbb strandja mellett zajlik idén a második VIBE Fesztivál.

A bérleteseket a karszalag nem csak a fesztivál területére, hanem a Weekend standkomplexumába való belépésre is feljogosítja majd. Két VIBE Koli előadás után és egy koncert előtt akár csobbanhatnak is egyet valamelyik medencébe a VIBE-olók. A VIBE Facebook oldalán egy strandos hangulatvideó jelent meg a beharangozás előtt: Napi- és VIP jegyet is lehet már vásárolni Napi jegyeket 69 lejért lehet venni. Június 5-ig pedig még a kedvezményes, 149 lejes bérlet is élérhető a www.vibefestival.ro oldalon. Azok, akik a VIBE VIP-zónájába is szeretnének belépni, 299 lejért juthatnak hozzá a VIP jegyhez. A VIP zóna a szervezők szerint exkluzív partiélményt fog nyújtani és tökéletes kilátást biztosít a Maros-partra és a Magenta Stagere. A VIP jegyeket váltók találkozhatnak az előadók egy részével is.

 - a Transindex.ro portálról

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek