k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Az utolsó akadályt is átléptük a nagybányai repülőtér modernizálásához

| Vélemények 6 | Nyomtatom | A+ | A-

A nagybányai Nemzetközi Repülőtér igazgatója Dorin Buda, azt nyilatkozta szerdán, október 5-én a Facebook oldalán, hogy az utolsó gátat is túl lépték a repülőtér felújításához.


„Ma, Cristiana Pasca Palmer a környezetvédelem minisztere, azt a rendeletet közölte, amely jóváhagyja, hogy a 3 hektáros terület ki legyen vonva a nemzeti erdészeti alapból. Miután a faanyagok törvényszerinti kiaknázása megtörténik, a munkálatok néhány nap alatt befejeződnek.” – írta Dorin Buda.

Ugyanakkor a következő időszakban az olaszországi Thales vállalat megérkezik Nagybányára, ahhoz véglegesíteni tudják azokat az eljárásokat, azokkal a felszerelésekkel kapcsolatban, amelyek biztosítani fogják a precíz műszeres leszállást a repülőknek.

„Az olaszországi Thales vállalat, amely az ILS felszerelés gyártója (az egyetlen felszerelés, amely a precíz műszeres leszállást megengedi), eljön, hogy ellenőrizze az ehhez kapcsolódó műszaki tervet, és hogy elszállítsa a felszerelést a következő helyszínre” – írta posztjában az igazgató.

Ha a repülőtéri pálya felszállási és leszállási terve is újra lesz tervezve, újra lesznek helyezve a ROMATSA felszerelések. Ezután beszélhetünk a Miszmogyorósi repülőtér újranyitásáról, viszont azt nem lehet tudni, hogy ez mikor fog megtörténni.

Mihály Kriszta (forrás: ziarmm.ro, graiul.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

RIST ZITA HAJNALKA 2016.10.28 00:52:07
Peter Karoly ur,koszonom a lecket.
Péter Károly 2016.10.27 11:44:07
...ki nem tett...
Péter Károly 2016.10.27 11:38:26
Kedves Rist Zita Hajnalka, igaza van: aki nem ismeri a nyelvet, az ne tanítson másokat arra a nyelvre. válalkozzon helyesen vállalkozzon, nem is beszélve a ki nemtett ékezetekről.
RIST ZITA HAJNALKA 2016.10.27 01:15:36
A forditas egyik legnehezebb nyelvekkel valo munka,aki nem ismeri jol mindket nyelvet inkabb ne valalkozzon ra mert csak csufsagot uz mindket nyelvbol,es az informaciot hibasan kozli.
Akela 2016.10.10 18:51:13
Magyarul van írva ez a cikk?! A 'google translate' is jobban fordított volna!
robmarc 2016.10.09 20:57:44
'Ha a repülőtéri pálya felszállási és leszállási terve is újra lesz tervezve, újra lesznek helyezve a ROMATSA felszerelések'
ez kicsit sem helyes...


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek