no
2024. április 24., szerda György napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Beindult a művészeti extrafoglalkozás a Bukarest sugárúti rövid programú óvodában

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület, igéretéhez híven, beindította a művészeti extrafoglalkozást a Bukarest sugárúti rövid programú óvodában.


A 9-es napközihez tartozó 20-as számú óvodában a magyar csoport tanterven kívüli művészprogramban részesül. A foglalkozások a következő ágazatokat ölelik fel:

- játékos zeneoktatás (Vána Viktória zenetanárnő)

- képzőművészeti alapok (Sass Boglárka kézműves)

- tánc és mozgáskultúra (Danciu Gabriela oktató)

A foglalkozásakat szakképzett személyzet tartja, a gyerekeket játékos módszerekkel vezetik be a művészetek világába. Célunk a képző-, zene- és táncművészet megszerettetése már kicsi kortól kezdve.

A zeneoktatást Vána Viktória zenetanárnő vezeti, aki feltárja óvodásaink előtt a hangok és hangszerek rejtélyes világát.

Sass Boglárka kreatív és szórakoztató kézműves tevékenységek által hangolja rá a kicsiket a művészeti alapfogalmak elsajátítására. 

A táncórákat az óvoda tánctanára tartja. Ezen foglalkozás költségét a szülők biztosítják, a zene és művészeti oktatatás anyagi fedezetét az Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület állja.

Az egyesületünk ezen programja egy próba projekt. Ha jól működik a tevékenység és megfelelő anyagi hátteret is tudunk a jövőben szerezni, a többi magyar nyelvű óvodacsoportba is kiterjesztjük a programot.

(Iskoláinkért Gyermekeinkért Egyesület)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek