rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Bejelentettek egy teljesen új Star Wars-trilógiát

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Nagyon meg lehet elégedve a Lucasfilm Rian Johnson (Brick, Looper) rendezővel, mert csütörtökön bejelentette a cég, hogy Johnsonnal a kormánynál egy komplett új Star Wars-trilógiát fognak készíteni.


Egyébként nem is kell találgatni, mert azt írják, hogy szerintük a rendező "egy olyan erőteljes filmet talált ki és valósított meg, amire a Lucasfilm és a Disney is nagyon büszke". Idézik még Kathleen Kennedyt, a modern Star Wars-filmek producerét, aki szerint karrierjének egyik legnagyobb öröme volt, hogy nézhette, ahogy Johnson elészíti Az utolsó Jediket. Szerinte a rendező csodálatos dolgokra lesz majd képes az üres lappal induló új trilógiával.

Johnson és állandó alkotótársa, Ram Bergman producer annyit mondtak, hogy szerintük a Csillagok háborúja a legnagyszerűbb modern mitológia, és nagyon szerencsésnek gondolják magukat, amiért ők is hozzátehették a magukét. Alig várják, hogy az új filmsorozatnak nekiálljanak.

Az első részt Johnson fogja írni és rendezni, azt sajnos nem lehet tudni, hogy miről fog szólni, mert elég szófukar volt a StarWars.com közleménye. Az biztos, hogy nem lesz köze a Skywalker-család történetéhez, hanem a galaxis egy olyan részét fogja bemutatni, olyan lényekkel, amiket még nem láttak.

A Variety szerint a hírt először Bob Iger, a Disney vezérigazgatója jelentette be a cég negyedéves ülésén. Az újság szerint a Disney jelenleg tervez egy élőszereplős Star Wars-sorozatot is, illetve dolgozik egy Szörny Rt-adaptáción, egy új High School Musical-részen, illetve egy új Marvel-sorozaton is, de ezeket még nem részletezték.

A Disney ugyanezen a napon jelentette be a negyedéves eredményeit, amik csalódást keltettek: a Verdák harmadik része alulteljesített a 2016-os Szenilla nyomábanhoz képest, habár idén még csak most érkeznek az igazi nagyágyúk, a Thor: Ragnarök, a Coco, és értelemszerűen az új Star Wars. A cég bevétele 3 százalékot esett a negyedévben, 12,8 milliárd dollárra.

A trilógia nyolcadik része, Az utolsó Jedik december 13-án fog a magyar mozikba kerülni, két nappal az amerikai premier előtt. Jövőre érkezik a Han Solo-film, 2019-ben pedig jön a trilógia befejező része, az egyelőre cím nélküli kilencedik rész.

(index.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek