no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Budapesti élmények, a Nicolae Iorga Általános Iskola csapatának jutamomkirándulása

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Hihetetlen élményekben volt részünk 2014. október 15-17. között, hiszen sok csodálatos helyet látogathattunk meg.


Első programunk az Országháza megtekintése volt, mely lenyűgöző látvány annak is, aki már többször is látta.

A következő programunk az MTVA székhelyén volt, ahol megtekintettük a műsorszerkesztés és filmkészítés múltjáról szóló kulisszatitkokat, tárlatvezetést, majd egy filmet, mely a szerkesztők és műsorvezetők munkájába engedett bepillantani. A Tévémaci a gyerekkor újjászületését keltette fel bennünk. Miután ezzel a számunkra kedves mesefigurával fényképezkedtünk, egy nagy meglepetésben volt részünk, mert Csiszár Jenővel is találkozhattunk. A Virtuózok stúdiója lepett meg a csillogásával, majd mi is érezhettük milyen egy stúdióban dolgozó ember élete. A leglátványosabb a műsorkészítés volt, mivel megtapasztalhattuk, hogyan készül az élő műsor.

A Budai Várban elfogyasztott ízletes ebéd után megismerkedtünk a csíkszéki kiállítás tárgyaival a látássérültek szemszögéből, melyet a Magyarság Házában tekinthettünk meg.

Kis pihenő után felkutathattuk a Budai Vár rejtelmeit egy kincskereső túra által.

Ezen fárasztó,de rettenetesen izgalmas nap után a hotelben folytattuk a szórakoást az új barátainkkal.

Másnap korán reggel elhagytuk a szállodát és a Csodák Palotájába látogattunk. Árnyékot fényképeztünk és szeggel masszíroztuk magunkat .

A fizika jelenségek bemutatóján hangot vastagítottunk, és Szilárd kezét meggyújtottuk , persze fájdalom- mentesen! Ezt követően a Camponában vásaroltunk majd hazaindultunk.

így utólag megtudtuk, hogy népszerűek voltunk a csoportok között!

 

Nagyon örültünk, hogy elmehettünk a BGA Zrt. által támogatott külhoni magyar felsősök éve keretén belül megrendezett jutalomkirándulásra, melyet az online újságírás pályázatunkkal nyertünk. Köszönjük ezeket a csodás élményeket a szervezőknek és Bálint Beáta mentortanárunknak, valamint Újlaki Zita kísérőtanárnőnknek.

Nagybányai Bányavirág Hírszerzői

2014. október

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek