rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Bűnvádi eljárás indult Nagybánya polgármestere ellen

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A korrupcióellenes ügyészség (DNA) bűnvádi eljárást indított Nagybánya polgármestere ellen. Cătălin Cherecheșt a Nagybányai HCM kézilabdaklub támogatásával kapcsolatban vádolják hivatali visszaéléssel, hivatali visszaélésben való bűnrészességgel, okirathamisításban, illetve adócsalásban való bűnrészességgel.


Az ügyben más vádlottak is vannak. A DNA vádja szerint a polgármesteri hivatal törvénytelenül segítette a sportklubot, amelynek a menedzsmentje a pénzösszegeket nem rendeltetésük szerint, hanem veszteségeik fedezésére használta, és hamis dokumentumokat állított ki az összegek elköltésének igazolására - mindezt a polgármester tudtával.

transindex.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek