k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Csütörtökön kiállítás és humorest a Teleki Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2019. január 17., csütörtökön 18.00 órától.


PAPP TÍMEA „A kő lelke” sorozat megálmodója, kavicsokból és kövekből készít gyönyörű képeket, hihetetlen érzékenységgel. Az alkotások leginkább a romantika világába kalauzolnak bennünket, visszatérő témák a család, az otthon, az állatok és a tenger. A fa alapra rögzített köveket nem alakítja, nem csiszolja, hanem mindig az odaillő, a kép témájához és az alakhoz igazodó kavicsot, követ kutat fel.

Az egyedi tárlatot TÓTH IMRE „BRUTI” STAND-UP HUMORISTA fergeteges estje kerekíti feledhetetlenné.


„BRUTI”, azaz Tóth Imre a Dumaszínházban kezdte pályáját, ahol többek között Showder Klubos és Rádiókabarés szerepléseinek köszönhetően országos ismertségre tett szert. Egy évtizede járja az országot stand-up műsoraival, melyben a humor mellett a zene is fontos szerepet kap: gitárral és humoros dalokkal színesíti műsorát. Előadásának címe: Több nap, mint stand-up!

Az egyedi hangulatú, vidám újévi eseményre a BELÉPŐ/ költség-hozzájárulás 15 lej! Megváltható januát 7-től a Házban, vagy a helyszínen (a helyek függvényében).

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek