rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Dragnea újabb adóügyi módosításokat jelentett be, az IT szektorban dolgozóknak nem kell jövedelemadót fizetniük

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Liviu Dragnea, a képviselőház elnöke, a Szociáldemokrata Párt (PSD) vezetője vasárnap újabb adóügyi módosításokat jelentett be, amelynek értelmében az IT szektorban dolgozók részesülhetnek kedvezményekben.


Dragnea megerősítette, hogy az IT-s alkalmazottak jövedelemadója nulla marad. 

"Egyetlen problémánk van, amit a kormány megold, azok akik az IT szektorban dolgoznak. Már nulla volt a jövedelemadójuk, de több variáns is van, amelyet előterjesztenek a kormányban, hogy az IT-sok továbbra is kedvezményekben részesüljenek. Az adójuk nulla marad. A béreik amúgy sem csökkennek, az a kérdés, hogy a vállalat többet költ" — nyilatkozta Dragnea vasárnap. 

A PSD elnöke elmondta, szakemberek segítségével nagyon sokat dolgoztak az Adótörvénykönyv módosításain, és szerinte nem alkotmányellenes, mint ahogy azt a liberálisok állítják. 

Liviu Dragnea vasárnap részt vesz a fiatal szociáldemokraták közgyűlésén, ahol új elnököt választanak.

(agerpres.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek