no
2024. április 26., péntek Ervin napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egy sikeres kezdeményezés, a nagybányai kocsmakvíz

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Pár hónapja indult egy nagyon figyelemreméltó kezdeményezés nagybányai Petőfi Sándor utcában, a 7-es szám alatt, a Cinquecento Pizzázóban (volt Dominó); egy általános műveltségi vetélkedő, egy már máshol is népszerű, kocsmakvízre keresztelt összejövetel.


Minden hónapban van egy ilyen remek alkalom kikapcsolódásra, áprilisban, 21-én adódott ez az alkalom. Kellemes társaság, jó hangulat jellemzi a nagybányai kocsmakvízt.

7 csapat versengett 8+1 témakörben, égetett szürkeállományszagban és vicces beszólásokkal. Minden témakör 10, nem éppen könnyű, néha behúzós kérdésből állt, amely kérdéseket a márciusi kocsmakvíz nyertes csapata, a Kubi és a tanárnők szerkesztette.  A játékvezető Ruskál László (Kubi) lendülettel vezette műsort, ötletesen, egy fakanál és egy pléhtányér összeverésével hallgatatta el a rendbontást, mert a nagy drukkban elszabadultak az indulatok.

A kérdések színvonala adta meg a vetélkedő nívóját. A borókapálinkától George Gershwinig tág volt a felhozatal a feladatok témáját illetően. Egy Igazi Tiltott Sör, egy pohár bor vagy egy tonikos víz mellett mindenki belefeledkezett a játék forgatagába. A szervezőknek elismerés jár. De lássuk a csapatok  helyezéseit az elért eredmények függvényében: I. Hely: Axiómák, II.hely Márton, III. hely KoktéI. A további játékos capatokat is megemlíteném: Lendvay, Újratervezés, Dózsa Gyurka,  Glory Days.

Magávalragadóra , mondjuk úgy, igazán light-osra sikeredett ez az „akció ”

Varga Gábor  

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek