rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyházi hírek

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

* Vasárnap 12 órai kezdettel unitárius istentisztelet lesz az evangélikus templomban.


* A nagybányai Evangélikus-Lutheránus Egyházközség minden csütörtökön 18 órakor és vasárnap 10 órakor, a szokásos idõpontban tartja istentiszteleteit. A vasárnapi istentisztelet után vallásórára várják a fiatalokat.

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközségbõl helyezték örök nyugalomra Pop Józsefné szül. Csapó Gyöngyi Rozália 52 éves asszonytestvérünket és Karsay István  52 éves testvérünket. Nyugodjanak békében!          

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközség, a Nagybánya-újvárosi Református Egyházközséggel, illetve a Nagybányai Evangélikus Egyházközséggel együtt szervezi idén a reformáció ünnepére való megemlékezést, amit október 31-én, pénteken, a reformáció napjának délelõttjén a Nagybánya-újvárosi gyülekezet templomában tartanak közös ünnepi istentiszteletet, délután a Nagybánya-óvárosi gyülekezet templomában folytatódik az ünneplés.

A délelõtti ünnepi istentisztelet 10 órakor kezdõdik, amikor Köncze Geréb Árpád evangélikus esperes-lelkipásztor hirdeti Isten Igéjét.

A délutáni istentisztelet 5 órakor kezdõdik, melyen Buzogányné Kovács Emese református lelkipásztor lesz az igehirdetõ, és dr. Buzogány Dezsõ teológiai professzor tart elõadást. Természetesen más meglepetésekkel is szolgál az ünnep, amirõl csak a jelenlévõk szerezhetnek tudomást.  Mindenkit szeretettel várunk!

* A nagybányai katolikus Szentháromság plébániától helyezték örök nyugalomra Boros született Ursoi Marcela testvérünket, akit 55 évesen, Mocan született Orosz Erzsébet asszonytestvérünket, akit 88 évesen, Propsz János testvérünket, akit 58 évesen, Groszhárt született Resch Mária asszonytestvérünket, akit 77 évesen, Lenghel Alexandru testvérünket, akit 57 évesen, valamint Glezl született Benedek Matild asszonytestvérünket, akit 81 évesen szólított magához az Úr. Nyugodjanak békében!

* Ugyanitt kötött  házasságot Dobra Mircea, Dobra Ioan és Sãsãran Anna fia és Eber Carin Olga, Eber Vasile és a Calugãr Rodica lánya. Tanúként Fãzãcaº Ionuþ, Fãzãcaº Adina, Conþiu Andrei és Zãgreanu Iulia volt jelen.

* A nagybányai katolikus Szentháromság plébánia templomában Both Ovidiu Vasile, Lãdar Mãrioara, Marinca Dan és Hereº Elvira Terezia tartotta keresztvíz alá Marinca Claudiu és Lãdar-Marinca Ioana kislányát, akik a keresztségben a Sofia Maria  nevet kapta. Ugyanitt  Gruber Dorina Sabina és Elekes Ancuþa Monica tartotta keresztvíz alá Vereº Dorel Alexandru és Gruber Alexandra Andrea kislányát, aki a keresztségben a Francisca Doris nevet kapta. Balogh Csaba és Gereben Noémi ikergyerekeit Varga Cosmin és Balogh Róbert keresztelte, Naomi és Csabi  névre.

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek