rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egyházi hírek

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközségbõl kísértük utolsó útjára özvegy Balogh Józsefné született Túri Emilia asszonytestvérünket, akit 81 évesen szólított magához az Úr. Nyugodjon békében!


* Ugyanitt kötött házasságot Bálint Sándor György  ifjú, Bálint Sándor és Csepei Ibolya fia, és Cseterki Andrea Melinda hajadon, Cseterki Lajos és Kató Gabriella  lánya. Násznagyként Szabó Márton és felesége, Dobi Sándor és felesége, Cseterki András és neje, valamint Kánya Róbert és neje voltak jelen. Házasságot kötött továbbá Ardelean Adrian  ifjú, Ardelean Gheorghe és Barbul Carmen fia, és Iov Mónika Adriana  hajadon, Iov Ioan és Czéczi Erzsébet lánya. Násznagyok voltak: Ciobãnaºu Radu és Grigorescu Delia. Házasságot kötött Pamuk János  ifjú, Pamuk József és Liptak Edit fia, és Bencze Izolda hajadon, Bencze Béla és Kádár Melinda lánya. Násznagyok voltak: Tar Mihály és felesége, valamint Bencze Aurel és felesége.

Úgyszintén házasságot kötött Pál Norbert Arnold ifjú, Pál István és Kiss Annamária fia, és Butka Diana hajadon, Butka Adalbert és Bakk Julianna lánya. Násznagyok voltak: Bakk György és felesége, valamint Buczi Tibor és felesége.

* A Nagybánya-óvárosi Református Egyházközségben az Újkenyér ünnepére készülvén, augusztus 24-tõl Bûnbánati hét lesz és az istentiszteletek délelõtt 9 és délután 18 órakor lesznek.

* A Nagybánya-újvárosi Református Egyházközségbõl kísértük utolsó útjára  Márton Jánosné született Kónya Erzsébet  asszonytestvérünket, akit  75 évesen szólított magához az Úr és Szûcs Sándorné született Fülöp Klára asszonytestvérünket, akit 61 évesen szólított magához az Úr. Nyugodjanak békében!

* Ugyanitt kötött házasságot Magyarosi Imre  ifjú, Magyarosi Imre és Kovács Margit fia, és Catricicãu Larisa Maria  hajadon, Catricicãu Ovidiu és Panduru Ancuþa Alexandra lánya. Násznagyokként Magyarosi Márton és Strugar Elena, valamint Morojac Marius és Valenaº Bianca voltak jelen.

* A Nagybánya-újvárosi Református Egyházközség templomában Bunyi Csaba és Lakatos Anita tartották keresztvíz alá Iosip Mihály Arnold  és Sebestyén Tünde kislányát, aki a keresztségben a Zsófia nevet kapta. 

* Ugyanitt Haple Teo és Tóth Bettina tartották keresztvíz alá Ghiþiu Gheorghe és Tóth Beáta kislányát, aki a keresztségben a Cyntia nevet kapta.

Bunda Csilla Annamária

Bányavidéki Új Szó

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

Simonics Antalné (dr. Cseterky) Mária 2015.08.27 01:34:36
* Ugyanitt kötött házasságot Bálint Sándor György ifjú, Bálint Sándor és Csepei Ibolya fia, és Cseterki Andrea Melinda hajadon, Cseterki Lajos és Kató Gabriella lánya.

Tisztelt Szerkesztőség! A menyasszonyról szeretnék valamit megtudni. Valószínű, hogy rokonok lehetünk! Leánykori nevem: Cseterki Mária (utóbb - eredeti anyakönyvi kivonat alapján - végezték el a pontosítást!) Édesapám: néhai (Cseterky ) Cseterki Lajos, an.: Benke Mária , édesapja: Cseterki Imre. Nagyborszón született 1921-ben, és a II. Világháborúig Hagymásláposon élt (Édesanyjával és testvéreivel!)
Tisztelettel: Simonics Antalné dr. Cseterky Mária, Tihany (Magyarország). Email: rotfusz@vipmail.hi vagy s.csm.alexa@gmail.com


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek