k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Egykezes lett a Google androidos billentyűzete

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Sok változást hozott az androidos Google Keyboard, persze azoknak, akik Nexust használnak, vagy feltették készülékükre a Google saját billentyűzetét. A legjobban észrevehető változás, hogy ezentúl egykezes módban is használható a billentyűzet.


Ez azt jelenti, hogy a betűk az egyik oldalra tömörödnek, hogy a nagyobb kijelzős mobilokon is kényelmes legyen egy kézzel gépelni, a legtávolabbi betűt is el lehessen érni. Az egykezes módot a billentyűzet beállításai között kell átállítani, de elérhető úgy is, hogy hosszan nyomjuk a vessző karaktert és jobbra húzzuk az ujjunkat.

Az új billentyűzet automatikusan elérhető lesz a Nexus mobilokon, amelyeket ugye a gyári Android fut. A gyártók által módosított billentyűzeteken nem lesz változás, így az LG és Samsung telefonokon minden marad a régiben.

Egy másik új funkciót is kaptak a frissítéssel a Nexus-használók. Ha túl sok idegesítő javaslatot kapnak írás közben, eltávolíthatják a szótárból azokat a szavakat, amelyek gyakran jelennek meg és soha nem használják. Így egy idő után teljesen át lehet alakítani és személyre lehet szabni a szótárat.

index.hu

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
no
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek