k rmdsz
2024. április 20., szombat Konrád, Tivadar napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Elérhető a PMN teljes programja!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Idén immár 16. alkalommal kerül megrendezésre Szatmárnémetiben a magyarság legnagyobb rendezvénye, a Partiumi Magyar Napok. Büszkén mondhatjuk el, hogy a kezdetektől családias hangulatú rendezvény mára már több tízezres tömeget megmozgató, országosan ismert és elismert rendezvény lett.


Az előző évekhez hasonlóan, a szervezők idén is színvonalas programokkal és koncertekkel várják a szatmáriakat és nemcsak.

A 16. Partiumi Magyar Napok eseményeinek ebben az évben is több helyszín ad otthont: a már szinte hagyományosnak számító Kossuth-kert mellett az új központ, s egy “régi-új” helyszín, a Széchenyi utca biztosít otthont a különböző programoknak. Mindezek mellett immár hetedik éve szerepel a PMN programjában egy különleges helyszín, a Tűzoltótorony és a körülötte fekvő park.

És mint eddig minden alkalommal, a szervezők most is igyekeznek megtölteni a teret vidám programokkal, minőségi zenével, tánccal és persze sok száz nézővel!

A 150-nél is több kulturális és szórakoztató programból a teljesség igénye nélkül emeljük ki a következő címszavakat: hagyományőrző kulturális és alkotó tevékenységek, finom borok és igazi szódavizes fröccs a bor-udvarban, gőzölgő bogrács a főzőversenyen, fiatal zenekarok bemutatkozó koncertjei, történelmi előadások, sportrendezvények, ügyességi vetélkedők, népi mesterségek utcája, stand-up comedy, színvonalas gyermekprogramok az egész család számára, és még sorolhatnánk…

Mint minden évben, a szervezők ez alkalommal is igyekeznek emelni a látogatóknak szánt szolgáltatások színvonalát: minőségi programokkal, változatos és bőséges étel- és italkínálattal, igazi székely sörrel, rendezett környezettel és idén újra 8 napos rendezvényélménnyel várja látogatóit augusztus 20. és 27. között a 16. Partiumi Magyar Napok, az év legszínesebb rendezvénye!

A PMN teljes programját ide kattintva találod meg!

(szatmar.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

HITEL VÁLLALKOZÓKNAK HITEL VÁLLALKOZÓKNAK Személyi kölcsönre van szüksége cége számára? Ne habozzon (...)

HITEL VÁLLALKOZÓKNAK HITEL VÁLLALKOZÓKNAK Személyi kölcsönre van szüksége cége számára? Ne habozzon (...)

HITEL VÁLLALKOZÓKNAK HITEL VÁLLALKOZÓKNAK Személyi kölcsönre van szüksége cége számára? Ne habozzon (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek