rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Észak-Erdély – Bukovina, könyvbemutató

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Török Árpád: ÉSZAK-ERDÉLY-BUKOVINA ÚTIKALAUZÁNAK bemutatójára október 16-án, csütörtökön 17.00 órai kezdettel kerül sor a Teleki Magyar Házban.


A 2013-ban megjelentetett kötet egy erdélyi turisztikai sorozat legutolsó kiadványa: a „lila könyv”. Alapszíne a Kárpáti sáfrány (Croccus heufelianus), valamint a lugosi származású Heuffel János (botanikus) emlékét őrzi.

A könyv az erdélyi sorozat legátfogóbb kalauza, amely hét megye és több vidék leírását tartalmazza – s amelynek megismerésére és megvásárlására ezúttal a szerzõ jelenlétében és bemutatásában nyílik lehetõségünk. Török Árpád sepsiszentgyörgyi földrajz-biológia szakos tanár, turisztikai idegenvezető, népszerûsítő könyvek szerzője; a most  bemutatott könyvön kivül eddigi kiadványait (Sepsiszentgyörgy városkalauz, Oltvidék kalauz, Marosvidéki kalauz) is elhozza Nagybányára. Az alkalmi rajz és fotó kiállítással, vetítéssel kísért eseményre szeretettel várunk minden érdeklõdõt!

Teleki Magyar Ház

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek