rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

FF2018: Tersánszky Józsi Jenő - Misi Mókus kalandjai

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A budapesti Óperenciás Bábszínház előadásai a 2018-as Főtér Fesztiválon:


Misi Mókus kalandjai, bábelőadás

2018. szeptember 15. szombat, 10 óra.

Az előadás a "130 éve született Tersánszky Józsi Jenő" programsorozat része.

 

Gólyalábas parasztkomédia

2018. szeptember 16. vasárnap , 10 óra

Vidám színfolt a Kisbíró, a lepcses szájú parasztasszony, és a gólyalábas pásztorok által előadott, csattanókban bővelkedő „Gólyalábas parasztkomédia", melyben egy tűzokádó óriásbáb sárkányt is megkergethetnek a gyerekek. A cselekmény középpontjában a lóvá tevés, a felsülés áll, ahonnan a színészek, gyerekek és szülők együtt jutnak el a végkifejlethez: a jók győzelméhez. Még a legmogorvább ember arcán is mosoly fakad.      

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek