k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Folytatódik a Vándorbölcső Program Nagybányán és a Bányavidéken

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

„Zsófia számára valóban a bölcső jelentette a biztonságot nyújtó „nagyvilágot”, számunkra pedig békés, nyugodt álmát. Első pillanattól fogva szerette a bölcső természetes ringatózását. A legcsodálatosabb pedig az volt, hogy minden reggel úgy ébredtem, hogy kislányom kikukucskál a bölcsőjéből és rám mosolyog.”


Az egyik nagybányai vándorbölcső naplójából származik a kedves bejegyzés, amely gyönyörűen foglalja össze az otthonos-meleg érzést, amelyet anyukákban és pici babákban ébreszt a hagyományos ringató használata.

Szeretnéd Te is megtapasztalni?
Szeretnéd, ha a Te gyermeked is megtapasztalná…? 

Ha Nagybánya környékén éltek, babát vártok és szeretnétek bölcsőben ringatni, a Vándorbölcső Program éppen Nektek szól!

Várjuk a jelentkezéseket az alábbi űrlapon: 

https://goo.gl/forms/1rQjL8V1QbHuUUU03

vagy keressetek a +40-740-751490 telefonszámon, a dludovicus@gmail.com ímél-címen.

A vándorbölcső programról:

2009-ben egy anyaországi mesterember, Czotter András, a gyáli Ágymester Manufaktúra tulajdonosa egy – saját gyermekkori bölcsőjéhez hasonló – „aranyos kis zömök, tömzsi bölcsőt” faragott tölgyfából, majd felajánlotta a gyermekvállalást népszerűsítő „Három Királyfi Három Királylány” mozgalomnak. Azóta már a sokadik bölcső kelt vándorútra;

Erdélyben és a nyugati diaszpórában is számtalan településen nyújtanak otthont kisgyermekeknek. 2017-ben a nagybányai Teleki Magyar Ház két számozott vándorbölcsőt kapott ajándékba Czotter Andrástól. 2018-ban újabb bölcsõ érkezett a Házba, a debreceni fafaragó, Széles Zsolt ajándékaként. A három bölcső eddig összesen hét nagybányai és szamosardói újszülöttet ringatott, mintegy „bölcsőtestvérekké” avatva a bennük ringó babákat.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek