rmdsz 1
2024. április 20., szombat Konrád, Tivadar napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Főtér Fesztivál 2016 - Támogatási kérelem

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Főtér Fesztivál a nagybányai és Nagybánya-környéki magyarság évente megrendezendő kültéri kulturális és szórakoztató rendezvénysorozata, amely Nagybánya történelmi főterén kerül megrendezésre magyar nyelven.


A Főtér Fesztivál a nagybányai és Nagybánya-környéki magyarság közösségépítő és közösségerősítő rendezvénysorozata. Célja a magyar közösségtudat, a magyar önazonosságtudat és a magyar kultúra megőrzése, erősítése ezen közösségen belül. 

A Főtér Fesztivál mozgalomszerű, önkéntességen alapuló közösségi tevékenység, a nagybányai és Nagybánya-környéki magyar civil szervezetek/csoportosulások közös munkája. Nem profitorientált tevékenység, minden anyagi többlet csakis a következő években megrendezendő Főtér Fesztiválokra, vagy a nagybányai magyar közösség egyéb maradandó, humanitárius és közösségformáló tevékenységeire költhető el.

2010-től a szervezést a Főtér Fesztivál Egyesület bonyolítja le, mint a szervezésért felelős szervezet, melynek alapító tagjai és munkacsoportja az eddigi Fesztiválokat szervező civil szervezetek/csoportosulások tagjai vagy újabban társult szervezetek képviselői.

2012-től a rendezvénysorozat megfogalmazása: Nagybányai Magyar Napok.

A Főtér Fesztivál 2016, szeptember 16-18. között lesz megtartva Nagybánya régi főterén.

A Főtér Fesztivál honlapja:

www.foterfesztival.nagybanya.ro

www.facebook.com/foterfesztival

Felkérjük a nagybányai és környéki magánszemályeket, cégvezetőket, szervezeteket, hogy lehetőségei szerint, járuljanak hozzá az esemény sikeréhez és anyagi formában is támogassák rendezvényünket. Az alábbiakban közöljük a támogatási kategóriákat:

 

- A Főtér Fesztivál partnere: 15.000 lej felett

- Fő támogató: 10.000 lej felett

- Támogató: 5.000 – 10.000 lej között

- Arany fokozatú támogató: 3.000 – 5.000 lej között

- Ezüst fokozatú támogató: 1.000 – 3.000 lej között 

- Bronz fokozatú támogató: 500 – 1.000 lej között       

- egyéb támogató: 100 – 500 lej között

        

A Főtér Fesztivál 2016 reklámanyagain a fenti rangsorolásnak megfelelően fognak megjelenni  a támogató magánvállalatok, intézmények illetve a támogató magánszemélyek nevei.

Támogatási szándékukat kérjük jelezzék emailen:

foterfesztival@nagybanya.ro

Köszönjük figyelmüket és szeretettel várjuk megtisztelő részvételüket és támogatásukat!

A Főtér Fesztivál 2016 szervezőcsapata.

Nagybánya

2016. július

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek