rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Gondolja meg, hova utazik nyáron: itt a terrortérkép

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Magyarország a legalacsonyabb kockázatú országok között van. Közeleg a nyár, ilyenkor sokan tervezik az utazásukat. Az elmúlt hónapok terrorcselekményeinek fényében azonban nem árt tisztában lenni azzal, milyen veszélyek leselkednek ránk az egyes országokban.


Ehhez kínál segítséget az a térkép, amelyet a Telegraph készített a brit külügyminisztérium utazóknak készített ajánlása alapján. A térképen a zöld szín jelenti a legkisebb veszélyt, majd a sárga és a narancssárga következik, végül bordó színnel jelölik a legnagyobb kockázatot. 

A kockázatok fokozódását jelzi, hogy tavaly 12 országban nőtt a terrorveszély – ezek mindegyike afrikai vagy közel-keleti ország –, és egyben sem csökkent. Idén eddig öt országban romlott a besorolás (Koszovó, Mauritius, Szingapúr, az Egyesült Államok és Zambia), háromban viszont javult (Etiópia, Görögország és Írország). 

Ha megnézzük a térképet, szembetűnő, hogy az afrikai és közel-keleti országok mellett a magas veszélyességű csoportba tartozik számos európai állam is, amely hagyományosan kedvelt úti célja a turistáknak. Üdítő kivételnek számít Kelet-Közép-Európa, köztük Magyarország is, ahol a terrorveszély a legalacsonyabb szinten van. 

(origo.hu)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek