rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Gyermekelőadások kicsiknek és nagyobbaknak Szatmáron

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szatmárnémetiben vendégszerepel a Magyar Népmese Színház. A Harag György Társulat meghívására bérlet-rendszerben játsszák a Többsincs királyfi és a Mese a Napkirályról és a Holdkirálynőről című mesejátékokat a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében. Két előadásra viszont jegyek is válthatók, így azok sem maradnak le a kitűnő gyermekelőadásokról, akik nem rendelkeznek színházbérlettel.


Belépőjegyet lehet váltani a november 25-én, szombaton 11 órai kezdettel játszott Mese a Napkirályról és a Holdkirálynőről című előadásra, amely amúgy az V-VIII. osztályos gyermekek bérletben szerepel. Az előadás rendezője Árkosi Árpád, a szereplői pedig Illés Dániel, Mester Nikolett, Stubnya Béla, Zanotta Veronika és Balázsi István.

 

A Napkirály és Holdkirálynő birodalmára sötétség borul. Csak akkor törik meg az átok, ha a királyi pár útra kel és isznak az élet vizéből. Az örökké veszekedő király és királynő külön-külön indul útra szolgálóikkal. Rengeteg kalandba keverednek, míg a próbára tevő út végén, egymásra találva együtt vetnek véget a sötétségnek.

 

Szintén belépőjeggyel is megtekinthető a november 26-án, vasárnap 11 órától játszott, I-IV. osztályos gyerekeknek ajánlott Többsincs királyfi című produkció. Ezt az előadást is Árkosi Árpád rendezte, szereplői Illés Dániel, Mester Nikolett, Benedek Gyula, Balázsi István és Zanotta Veronika.


A csodatévő liliom gyermekkel ajándékozza meg Solomon király feleségét. Óvják még a fúvó széltől is, de mikor felcseperedik a királyfi útnak indul. Többsincs királyfi álmában megjelenik Gyöngyvirág királykisasszony. Rögtön beleszeret és elindul kedves szolgájával, hogy megkeresse. Számtalan kalandba keveredik, míg a sárkány legyőzése után végül elnyeri választottját.

 

Az előadásokra jegyek válthatók a színház Horea utcai jegyirodájában, hétköznap 10 és 17, szombaton 10 és 13 óra között, vagy eladások előtt egy órával a helyszínen.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek