rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Hamupipőke tündérmese a Főtér Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A nagybányai közönségnek már ismert nyárádszeredai Bekecs Néptáncegyüttes bemutatja az idei Főtér Fesztiválon (szeptember 16. péntek), Benedek Elek: Hamupipőke című tündérmeséjét a népzene és néptánc nyelvén. A táncszínházi előadás mesél a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt, a boldogság kereséséről és megtalálásáról.


Hamupipőke, a gonosz mostoha és lányai rabságából keresi a kiutat és az elveszített „éden”-t, a királyfi pedig a megromlott, pénzközpontú világból akar menekülni. A türelmes, kitartó keresés és ellenszegülés a királyi család akaratának azonban nem könnyű feladat. Külön-külön indulnak el, majd a végén összetalálkoznak, és „élnek, míg meg nem haltak…”

Rendező-koreográfus: Ivácson László Dramaturg: Fazakas Mihály Zene: Fazakas Levente és a Heveder zenekar

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek