no
2024. április 18., csütörtök Andrea napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

HAUPTRICHT ISTVÁN fotókiállítás

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

HAUPTRICHT ISTVÁN fotókiállítása nyílik 2019. június 12-én, szerdán 18 órakor a nagybányai Partner Galériában, a Felsőbányai utca 13 szám alatt. Címe: Nagybánya a távolból. A tárlat június 30-ig látogatható, szeretettel várnak minden érdeklődőt!


Hauptricht István 1955-ben született Nagybányán. A Babeş-Bolyai Egyetem elvégzése után a nagybányai Faimar Fajanszgyárban, majd ezt követően a Hollóházi Porcelán Manufaktúrában dolgozott.

Szakmai életét a porcelán és a finomkerámia világában töltötte. Jelenleg az Egyesült Államokban, Seattle mellett él feleségével, Erzsébettel. Első fényképezőgépét 1972-ben vásárolta. Azóta szenvedélye a fotózás. Számtalan izgalmas estét töltött a vörös fényben, kis fotólaboratóriumában. Elsősorban természetfotósnak tartja magát. Fényképezőgépe útitársa volt, és mai napig is az, hóban és sziklán, az óceánpart homokján és vulkánok tövében, minden évszakban.

Utolsó két Siettle-i kiállításával a helyi magyar közösséget is támogatta. Egy rekordot is magáénak mondhat: az utazásai során készített és a Google Earth-re feltöltött képeinek néző száma elérte a 3 500 000 nézőt. A mostani kiállítás egy válogatás a ’70-es és ’80-as évek ben készült képekből.

(Bányavidéki Új Szó)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

EMERGENCY URGENT LOANS +918929509036 Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Ajánlatok kölcsön pénzt az egyének közötti súlyos Itt egy Kész az olcsó fogyasztása (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek