rmdsz 1
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Házasság hete a Család-barátban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az eddigi évadokhoz hasonlóan: a Család-barát magazin remek témákkal és sok jó ötlettel kapcsolódik a házasság hetéhez február 11. és 18. között.


Idén, a családok évében 11. alkalommal hirdették meg az eseménysorozatot, amely a keresztény egyházak és civil szervezetek széleskörű összefogásával valósul meg. Az elmúlt évekhez hasonlóan fővédnöke a köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita asszony.  Az adásokban a házasságot, a családot, és a gyermeknevelést érintő legfontosabb kérdéseket járják körül és természetesen nagy hangsúlyt fektetnek a párkapcsolatok lelki oldalára. Bemutatnak boldog házaspárokat és házasságra készülőket. Emellett a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek is igyekeznek segítséget nyújtani ismert emberek, civil házaspárok és szakértők bevonásával. A stúdió díszlete is átalakul: gyönyörű esküvői ruhák, pompás asztaldíszek, stílusos kiegészítők szolgálnak gondolatébresztőül a nagy napra készülőknek. Kreatív ötletekben, kiváló lakodalmas receptekben, csodás csokrokban idén sem lesz hiány!

 

A szervezők minden évben felkérnek egy házaspárt a rendezvénysorozat arcának megtisztelő  szerepére.  A házasság hetének „arcai”: ebben az évben dr. Fazekas Rita mediátor és férje,  Zámbori Soma szinkronszínművész, akik a hét első napján lesznek a Család-barát vendégei. Az egy héten át tartó izgalmas programsorozat ünnepélyes záróakkordja, amikor egy fiatal jegyespár mondja ki a boldogító igent a Család-barát stúdiójában. Az idei lesz a hatodik Család-barát esküvő, melyet egy anyakönyvvezető és lelkész jelenlétével hitelesít. A jelentkezőket előzetes felhívás alapján választották ki. Nem titok többé, hogy az idén a műsorban házasuló, szerencsés ifjú pár: Markacz Gitta és Turóczi Tamás.

 

Adás: Duna televízió, hétfőtől szombatig: 10.30

 

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek