Reklam
2024. március 19., kedd József napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Igazi Tiltott Sörre állnak át Csíkszentsimonban

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

Ideiglenesen nevet változtat az Igazi Csíki Sör: miután a marosvásárhelyi táblabíróság január végén helyt adott a Heineken Románia keresetének, amely ítélet szerint meg kell semmisíteni mindent, ami az Igazi Csíki Sör márkanévhez kapcsolódik, a csíkszentsimoni manufaktúra úgy döntött, Igazi Tiltott Sör néven folytatják a termék forgalmazását.


Lénárd András, a cég tulajdonosa érdeklődésünkre elmondta, továbbra is úgy gondolják, hogy ők a márka jogos tulajdonosai, és reményei szerint ezt a következő egy-két évben be is fogják bizonyítani.

„Kellett egy ideiglenes megoldás addig, amíg az igazunk i betűjére a pontot fel tudjuk tenni. Azért döntöttünk az Igazi Tiltott Sör név mellett, mert ebben benne van maga a történet is, ugyanakkor a címke hátoldalára is felkerült ez a momentum. Tőlünk jelen pillanatban már csak Tiltott néven megy ki termék. Egyébként azt senki sem kérdőjelezi meg, hogy a Csíkszeredában több száz éves hagyománnyal rendelkező sört az emberek mindig Csíki Sör néven emlegették, de ez nem volt márka, és ez ugye a márkáról szól″ – emelte ki Lénárd.

(kronika.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

vgá 2017.02.09 20:06:52
szép lenne, ha visszajönne a régi márkanév


Reklam


Reklam
Uj Szo
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek