k rmdsz
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ismét miénk lesz a tér!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Fõtér Fesztivál szervezõi nagy szeretettel várják Nagybánya és a Bányavidék magyarságát vidékünk legnagyobb magyar rendezvényére, a Fõtér Fesztivál 2014-re - a Nagybányai Magyar Napokra.


Idén a rendezvénysorozat betölti az egész fõteret, az István Szállótól az Erzsébet-házig. Idén még több gyermek-, sport- és szórakoztató program várja a közönséget, sõt, idén elõször két nagykoncert is lesz: szeptember 19-én, pénteken este a Csík Zenekar, szeptember 20-án este pedig a Bikini együttes lép színpadra.

Sok meglepetés, finomság és nem utolsó sorban a találkozás és az együttlét öröme várja a nagybányai magyarságot. Szeretettel hazavárunk mindenkit, akit a sors messzi vidékekre vezetett! Három napig ismét miénk lesz a tér!

A Fõtér Fesztivál 2014. szeptember 19-én, pénteken 16.30-kor kezdõdik. Gyülekezõ a Felsõbányai utcán (a görög katolikus püspökség elõtti útszakaszon), majd díszes bevonulással és a miskolci vándormutatványosok elõadásával folytatódik a rendezvény.

Szeretettel várunk mindenkit! Jó szórakozást, kellemes idõtöltést!

(A Fõtér Fesztivál szervezõi)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek