no
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Ízek és zamatok a Főtér Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Az idei rendezvénysorozat színes íz- és italkavalkádot kínál a térre látogatóknak. Ime néhány ajánlat:


Állandó vásár:
Saitos kürtőskalács- és lángos-sütőde, Gál étkezőstand (magyaros ételek), a krasznabélteki Nachbill pincészet borai, a tiszaföldvári Szicsek Pálinkafőzde pálinkái, sörsátor, aszaltgyümölcsös sátor, és egyéb finomságok, továbbá

szeptember 20., szombat

11.00 - 12.30
Főtér Fája születésnap óvodásokkal az Iskoláinkért Gyermekeinkért 
Egyesület szervezésében. A magyar nyelvű oktatást népszerűsítő zöld program. A 2011-ben ültetett, tehát idén éppen „óvodás korú” Főtér Fája születésnapját ünnepeljük, amelyre meghívjuk 
a nagybányai ovisokat. Ajándékképpen minden ovis hoz egy-egy rajzot arról, hogy mit kíván a Fának, és csoportonként énekkel köszöntik az „ünnepeltet”, aki tortával kedveskedik vendégeinek. A rajzokat az ünnepelt körül állítjuk ki.

16.30 - 17.30 
Paprikáskrumpli vetélkedő (kisszínpad). Idén Nagybánya és a környék legízletesebb paprikáskrumplijai versenyeznek! 
Az ízvetélkedőre bárki benevezhet, a versenyzők a főztjüket melegen hozzák ki, kezdés előtt 10 perccel.

18.00 - 21.30 
Fesztivál koktél a Millennium Vendéglő jóvoltából. Alkoholos és alkoholmentes koktélok keverése és árusítása a téren, és koktél-különkiadás a Fesztivál színeiben.

19.00 - 20.30
Boros nótaest a Vinkliben (krasznabélteki Nachbill pincészet boraival), a nagybányai RMDSZ szervezésében, nótáskedvű házigazda: Simori Sándor.

szeptember 21., vasárnap

13.30
Gulyásozás a Vinkliben 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Gyors és megbízható megoldás minden pénzügyi igényre 1000-250.000 EUR kölcsönt nyújtok nagyon egyszerű feltételekkel. Emellett peer-to-peer (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek