rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

FF2018: Jelentkezz csapatoddal a Diáknapokra!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Légy Te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedd össze barátaid, alkossatok egy 8-10 főből álló csapatot és jelentkezzetek a Főtér Fersztivál alatt zajló nagybányai Diáknapokra.


Szeptember 13-16 között bebizonyíthatjátok, hogy csapatként és egyénileg is helyt álltok különböző ügyességi, sport és kulturális feladatokban. A cél továbbra is az, hogy a csapafeladatokban való megmérettetésen túl, tartalmas kikapcsolódásban legyen részetek.

De lássuk a próbákat, amiben bizonyítanotok kell rátermettségetek: csapat bemutató, staféta, kosárlabda, juice pong, fotómaraton, asztalitenisz, kultúrquiz, city tour, bicikliverseny, karaoké, egy perc és nyersz játékok. A szervezők ezek mellett meglepetés feladatokkal is próbára tesznek, ugyanakkor a rendezvény bubis flashmobbal veszi kezdetét, ahol szappanbuborékokkal kell megtöltenetek a Főteret.

Részvételi szándékotokat a következő űrlap kitöltésével jelezhetitek, kattintsatok az alábbi linkre! https://goo.gl/forms/4Wdgt1XYOhOjJYbL2

Fontos: 8-10 fős csapatok jelentkezését várjuk, a fenti regisztrációs ív kitöltésével. Minden csapat tagjai között maximum 2 olyan személyt lehet, aki már nem középiskolás (tehát nem IX-XII osztályos), de éppenséggel még 24 év alatti egyetemista.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek