rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Johannisnak szurkol Angela Merkel

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Klaus Johannis a német kancellár, Ponta a német kancellárhelyettes támogatását élvezi. Angela Merkel német kancellár Klaus Johannisnak szurkol az elnökválasztás második fordulójában. Október 29-i keltezésű levelét csütörtökön bocsátotta a sajtó rendelkezésére a szász jelölt.


Ebben Merkel azt írja, hogy örömmel értesült arról, hogy Johannis indul a választáson. Nagyszeben polgármestereként már megmutatta közigazgatási képességeit és európai gondolkodását – írja a német kancellár, aki sok sikert kívánt Johannisnak a győzelemhez.

Rövid idővel azután, hogy a levél nyilvánosságra került, Victor Ponta baloldali államfőjelölt Facebook-oldalán tette közzé a német Szociáldemokrata Párt elnökének, Sigmar Gabrielnek a támogatói levelét. A kancellárhelyettes régi barátjának nevezi a szocialista Pontát, és azt írja, biztos benne, hogy megnyeri az elnökválasztást.  

foter.ro

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek