rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

JÓTÉKONYSÁGI KONCERTEK A NAGYBÁNYAI BAPTISTA TEMPLOMBAN

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a Nagybányai Magyar Baptista Gyülekezet és a Németh László Elméleti Líceum kórusainak december 26-án, karácsony másodnapján délután 5 órakor kezdõdõ karácsonyi koncertjére.


A bejövõ adományokkal, amelyeket a koncert végén a Schola Parentis Egyesületnek kézbesítünk, a Németh László Elméleti Líceumot támogatjuk. 

***

Ha szeretne osztozni velünk a karácsony örömeiben, megemlékezve azokról, akik kevesebb kiváltságban részesülnek, mint mi, jöjjön el a december 28-án, vasárnap az úgyszintén délután 5 órakor kezdõdõ karácsonyi koncertre, melynek keretében a kórusmûvek mellett zenekari és hangszeres (zongora, hegedû, fuvola) elõadásokban is része lesz. A koncerten jelen lesznek és saját kis mûsorral mutatkoznak be a szilágycsehi Down Syndrom Egyesület gondozottjai, akiknek a bejövõ adományokat a koncert végén kézbesítjük.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek