rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kedves Magyarországon és a nagyvilágban élő nagybányai magyarok!

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Főtér Fesztivál 2019 - Nagybányai Magyar Napok szervezői és a nagybányai magyar közösség nagy szeretettel vár Benneteket haza, Nagybányára.


Idén is hazavárunk, hiszen ismételten ez lesz a nagybányai magyarság ünnepe, amely nem csak azoknak szól, akik itthon élnek. A Nagybányai Magyar Napok mindazoké, akiket gyökerek fűznek ide, akiknek szerettei élnek itt, akik emlékeket őríznek a szívükben a városról.

A Főtér Fesztivál az emberekről szól, a közösségről, az elődeinkről és egyben az utódainkról. A találkozás és az együttlét az, ami különlegessé teszi ezeket a napokat. Tehát arra kérünk azt a hetet fordítsátok rá arra, hogy jelenlétetekkel hozzájáruljatok egy kivételes fesztivál megteremtéséhez.

Találkozzunk 2019. szeptember 16. és 22. között Nagybánya történelmi központjában, a szeretett régi főtéren, a magyarság ünneplésére!

Jó lesz hazajönni, jó lesz itthon lenni, jó lesz együtt lenni.

A Főtér Fesztivál 2019 szervezői

 

A Főtér Fesztivál 2019 - Nagybányai Magyar Napok facebook eseménye

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek