rmdsz 1
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Kincsem vetítés Nagybányán

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

2017. november 6. és 8., 18.00 órakor.


Helyszín: 
Ifjúsági ház, Unirii sugárút 13. sz.

Belépő ára: 15 lej

Jegyek elővételben a Teleki Magyar Házban levő Demokrácia Központ irodában kaphatók. Érdeklődni lehet a 0262-212.040 telefonszámon.

A VÁNDORMOZI keretein belül a forgalmazó és helyi szervezőpartnerei közreműködésével végre Erdélyben is bemutatásra kerül 2017, egyben az utóbbi 10 év legsikeresebb magyar filmalkotása, a KINCSEM, mely már majdnem félmillió anyaországi mozinézőhöz jutott el.

Cselekmény


Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?

(facebook.com)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek