rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Koncertek a Főtér Fesztiválon

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

szeptember 19., péntek, 18.40 óra: Berena koncert (nagyszínpad) Muzsikál a nagybányai Berena Zenekar: Markó Botond – hegedû, Alföldi-Lakatos György – kobza, Moldován Balázs – nagybõgõ, Alföldi-Lakatos Tibor – dob.


szeptember 20., péntek, 20.30 óra:

Csík Zenekar koncert (nagyszínpad) 

A Kossuth-díjas Csík Zenekar az elmúlt évek magyar kultúrtörténeti jelenének kiemelkedõ együttese, a népzene mesés és igényes feldolgozói, a hangulatos és egyben fájdalmas zenevilág népszerû követõi és alkotói. A „Most múlik pontosan” címû Quimby feldolgozás hozta meg a széleskörû népszerûséget a zenekar számára, de tarsolyukban 25 évnyi dal és érzelmes alkotás tálálható. 

szeptember 20., szombat, 18.00 óra:

Torpedó együttes koncert (nagyszínpad) 

Az együttes tagjai: Czol László (szóló gitár, vokál), Czol Ernõ (basszusgitár), Moldován Balázs (dobok). A tehetséges, Németh Lászlós és volt Németh Lászlós fiatalokból álló együttes inkább rockzenét játszik, de zenéjükben észrevehetünk reggae, ska, blues és country jegyeket is.

szeptember 20., szombat, 21.00 óra:

Bikini koncert (nagyszínpad) 

A legendás Bikini együttes, a magyar rock idõtálló zenekara. Nagybányán már járt a zenekar, de kültéri koncertre csak most nyílik alkalom, ahol a 80-as, 90-es évek nagy slágereit együtt énekelhetjük velük: Adj helyet magad mellett, Mielõtt elmegyek, Fagyi, Részegen ki visz majd haza, Ha volna még idõm, Közeli helyeken, Megüssem vagy ne üssem, Nehéz a dolga a katonának stb.

szeptember 21., vasárnap, 15.00 óra: 

A Schola Rivulina énekkar (Szentháromság-templom) koncertje (nagyszínpad)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
n
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek