no
2024. április 16., kedd Csongor napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Koncertek a Főtér Fesztiválon - FRISSÍTVE

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

szeptember 19., péntek, 18.40 óra: Berena koncert (nagyszínpad) Muzsikál a nagybányai Berena Zenekar: Markó Botond – hegedû, Alföldi-Lakatos György – kobza, Moldován Balázs – nagybõgõ, Alföldi-Lakatos Tibor – dob.


szeptember 19., péntek, 20.30 óra:

Csík Zenekar koncert (nagyszínpad) 

A Kossuth-díjas Csík Zenekar az elmúlt évek magyar kultúrtörténeti jelenének kiemelkedõ együttese, a népzene mesés és igényes feldolgozói, a hangulatos és egyben fájdalmas zenevilág népszerû követõi és alkotói. A „Most múlik pontosan” címû Quimby feldolgozás hozta meg a széleskörû népszerûséget a zenekar számára, de tarsolyukban 25 évnyi dal és érzelmes alkotás tálálható. 

szeptember 20., szombat, 18.00 óra:

Torpedó együttes koncert (nagyszínpad) 

Az együttes tagjai: Czol László (szóló gitár, vokál), Czol Ernõ (basszusgitár), Moldován Balázs (dobok). A tehetséges, Németh Lászlós és volt Németh Lászlós fiatalokból álló együttes inkább rockzenét játszik, de zenéjükben észrevehetünk reggae, ska, blues és country jegyeket is.

szeptember 20., szombat, 21.00 óra:

Bikini koncert (nagyszínpad) 

A legendás Bikini együttes, a magyar rock idõtálló zenekara. Nagybányán már járt a zenekar, de kültéri koncertre csak most nyílik alkalom, ahol a 80-as, 90-es évek nagy slágereit együtt énekelhetjük velük: Adj helyet magad mellett, Mielõtt elmegyek, Fagyi, Részegen ki visz majd haza, Ha volna még idõm, Közeli helyeken, Megüssem vagy ne üssem, Nehéz a dolga a katonának stb.

szeptember 21., vasárnap, 15.00 óra: 

A Schola Rivulina énekkar (Szentháromság-templom) koncertje (nagyszínpad)

szeptember 21., vasárnap, 17.00 óra: 

A kolozsvári Ördögtérgye néptáncegyüttes előadása (nagyszínpad)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

G7global1@proton.me A refinery in Kazakhstan,Qatar and Russia have product allocation for D2, D6, ESPO, JET A1, JP54 (...)

My company offer loans at low interest rates of 2% My company offer loans at low interest rates of 2%. The company is registered with the ministry of (...)

Hitel- és pénzügyi segítség online Jó nap, Jelentkezzen itt mindenféle hitelre, pénzügyi helyzetétől függetlenül, hitelünk (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek