rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Közgyűlést tart a Főtér Fesztivál Egyesület

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Tisztújító és szabályzatmódosító közgyűlésre hívja a Főtér Fesztivál Egyesület a tagjait. Tagnak számít alanyi jogon, minden aktív civil szervezet, intézmény és csoportosulás egy-egy képviselője és magánszemélyek, akik kérték a tagság elnyerését.


A közgyűlés napirendi pontjai: a 10. Főtér Fesztivál kiértékelése, működési szabályzat módosítása, tisztújítás, a 2016-os szervezőcsapat megválasztása, programajánlás. 

A működési szabályzat modósításának a célja a hatékonyabb, gördülékenyebb és eredményesebb szervezés. Módosítási javaslatokat bármelyik szervezet (mint a Főtér Fesztivál Egyesület tagja) beküldhet. A jelenlegi szabályzat elérhető a Főtér Fesztivál honlapjának kapcsolat oldalán (www.foterfesztival.nagybanya.ro), valamint igényelhető emailen (foterfesztivál@nagybanya.ro). 

Javaslatok beküldésének határideje 2016. február 8. A javaslatokat a foterfesztivál@nagybanya.ro email címre várjuk. További információk telefonon: 0745 363 441

A közgyűlés 2016. február 10-én lesz megtartva, a Teleki Magyar Házban, 18 órától.

Pintér Zsolt, a Főtér Fesztivál Egyesület elnöke

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek