rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Krisztus Király búcsúünnep és a felújított templom megáldása a veresvízi templomban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A veresvízi Krisztus Király római katolikus templomban november 22-én, vasárnap 18 órától templombúcsú és megáldás lesz. A búcsúünnep keretében Nm. és Ft. Schönberger Jenõ püspök megáldja a felújított templomot.


Fagea László borsabányai plébános tart  elötte három napos lelkigyakorlatot. Az ünnepi szentmisét Ft. Hozdik Zsolt soltvadkerti esperes-plébános celebrálja. A péntek, szombat és vasárnap esti szentmiséken Melinda Dumitrescu hegedûmûvesz zenél, aki Megzsugoréból érkezett hozzánk a Jézus és Mária kiscsillagai  imacsoport tagjaival. A péntek és szombat esti szentmisét követõen szentségimádásra kerül sor, élõzenei kísérettel és tanúságtétellel egybekötve.

Minden imátkozni vágyó testvért nagy szeretettel hívnak és várnak.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek