no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Lefoglalta a rendőrség a szovátai Wass Albert-szobrot

| Vélemények 1 | Nyomtatom | A+ | A-

A rendőrség csütörtök reggel házkutatást tartott annál a szovátai lakosnál, aki a saját portáján állított fel Wass Albert-szobrot, és lefoglalta a műalkotást - közölte honlapján a Krónika napilap.


A rendőrségi akcióról az érintett, Tóth Ferenc tájékoztatta a szerkesztőséget. A hírt a Maros megyei rendőrkapitányság szóvivője megerősítette az MTI-nek. 

Wass Albert mellszobrát - Miholcsa József szobrászművész alkotását - vasárnap avatták fel Tóth Ferenc szovátai portáján. A Krónika szerint a szobrot Bajkó Norbert szovátai katolikus segédlelkész és Bartha József holtmarosi református lelkipásztor szentelte fel, az eseményen részt vett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Jobbik marosvásárhelyi szimpatizánsainak egy csoportja, és a csíksomlyói búcsúról hazatérő magyarországi zarándokok egy csoportja is. 

(maszol.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek

eduárd istván 2014.06.13 10:23:59
Még a halottjainktól is félnek....


Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Rmdsz
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek