rmdsz 1
2024. március 29., péntek Gedeon napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Legális lett Kanadában a marihuána

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Szerdától kezdődően magáncélra való felhasználással fejenként 30 gramm marihuána és négy kannabisz növényük lehetnek a kanadaiak.


A törvény a kiskorúakra nem érvényes, mivel nekik továbbra is tilos a marihuána eladása és terjesztése, így csak a 18 évet betöltött személyek használhatják ki. Az erről szóló törvényt még júniusban elfogadták a szenátusban, mindeddig miniszteri jóváhagyásra várt. 

Kanada a G7 országai közül az első, amely teljesen szabaddá teszi a marihuána piacát. Az országban már 2001 óta legális az orvosi célra használt. Justin Trudeau 2015-ös kampányában ígérete volt, hogy legális lesz a marihuána, azzal a céllal, hogy megfékezze egyrészt kiskorúak hozzáférését a fűhöz, másrészt az anyag megszerzéséhez kapcsolódó bűnözést. A marihuánát vásárolni csak az egyes tartományokban jóváhagyott árusoktól lesz lehetséges majd. 

Mihály Kriszta - Nagybánya.ro (forrás: Transindex.ro)

 

 

 

 

 

 

 

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek