rmdsz 1
2024. március 28., csütörtök Hajnalka napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

FRISSÍTVE - Máramaros megyében betiltották a hétvégi miséket, istentiszteleteket

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A Máramaros Megyei Vészhelyzeti Bizottság március 11-i ülésén, többek között a szombati és vasárnapi misék betiltásáról döntött.


A rendelet március 31-ig van érvényben. Silviu Ungur, Máramaros megye prefektusa megértésre és szolidaritásra kérte fel a megye lakosságát, figyelembe véve a rendkívüli egyészségügyi helyzetet.

A Megyei Egészségügyi Hatóság igazgatója, Rares Pop, hozzátette: a templomok nyitva maradnak, imádkozi lehet, az egyházi szertartások ellenben nem lesznek megtartva. Továbba említette, hogy minden délutáni vagy más jellegű oktató vagy kulturális gyermekfoglalkozás fel van függesztve.

FRISSÍTÉS - Csütörtökön a megyei hatóságok, visszavonták a fent részletezett döntéseket és áttértek az országos szinten érvényes rendelet betartására, miszerint lehet miséket tartani, azonban 100 főnél kisebb létszámban!

(forrás: ziarmm.ro)

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


Reklam
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. Ö Magánszemélyek közötti hitelajánlat pénzügyi nehézségekkel küzdő személyek számára. (...)

Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei miatt. Hiteleket és befektetéseket vállalok mindenféle ügylethez. Kérjük, a hiteligénylésben pontosan adja meg a kért összeget és dátumot, hogy cserébe be tudjam mutatni Üdvözölni! Ha bármilyen helyzetre pénzre van szüksége, írjon nekem személyes igényei (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
banyavidek