no
2024. április 25., csütörtök Márk napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Máramarossziget: Újra lesz nyári tábor a Hollósy Házban

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

Június 18-22. között szervezi meg a Hollósy Simon Művelődési Egylet a 2018-as hagyományos nyári táborát. Idén néptánc, kézműves foglalkozások lesznek, újdonságként pedig népi játszótér és lovaglás is a program része lesz.


A szervezők délelőtt 9-13 óra között várják az óvodás és kisiskolás gyermekeket. A néptáncot és népi gyermekjátékokat Lovász Dénes és Lovász Zsófia tartják, míg a kézművességet a szatmárnémeti Borókagyökér Egyesület kézművesei tanítják majd. Az idei táborban két különlegesség is lesz. A foglalkozások között népi játszótér is lesz a Hollósy Ház udvarán, a gyermekek gólyalábakon és billegőkön próbálhatják ki ügyességüket. A tábor utolsó napján, pénteken pedig lovagolni viszik a szervezők a gyermekeket a közeli budfalvi lovardába.

A tábor hetében délutánonként zajlik majd a SZIGET Táncegyüttes nyári tábora.

A tábort a magyar kormány, a Bethlen Gábor Alap támogatja.

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Ingyenes hitelek vállalkozás indításához Komoly és gyors magánhitel Hitelt keres tevékenysége felélesztésére, akár egy projekt (...)

Komoly hitel ajánlat Komoly hitelajánlat Sziasztok, természetes személy vagyok, aki a Magyar Köztársaság egész (...)

Személyi kölcsönök egyszerű formaságokkal Jó reggelt kívánok ! Nehezedre esik a problémáid kezelése? Mondj nemet a problémákra...ez (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek