k rmdsz
2024. április 19., péntek Emma napja
árfolyam:
1 euro = RON
1 dollár = RON
100 forint = 0 RON

Megkéselt az utcán egy férfit egy ortodox pópa Szilágysomlyón

| Vélemények 0 | Nyomtatom | A+ | A-

A rendőrség 24 órás előzetes letartóztatásba helyezte Nicolae Sîrcát, a Szilágy megyei Elyüs falu ortodox pópáját gyilkossági kíésrlet vádjával - írja az Adevărul lap.

A papot azzal vádolják, hogy szerdán Szilágysomlyón, a nyílt utcán megkéselt egy 72 éves férfit, több sebet is ejtve a nyaki tájékon és a bal kezén. A lap információi szerint Sîrca előbb egy ismeretlen nőt követett az utcán, de az felfigyelt erre, és elmenekült, aztán az egyházfi elővett egy kést, és nekitámadt egy közelben levő férfinak. Az áldozatot kórházba szállították, az állapota stabil. A támadó a rendőröknek azt vallotta, hogy ártatlan, egy hónapi vizsgálati fogságot kezdett meg. A pap ismerősei az Adevărulnak azt mondták, hogy a férfi folyton veszekedett mindenkivel, sőt, pszichés problémák miatt gyógyszeres kezelés alatt is állt. Sîrca ezelőtt három évig gyakorolta a papi szolgálatot, mígnem le nem mondott orvosi okokra hivatkozva. Azóta nem misézett, de a papi rangja megmaradt. Emiatt most az ortodox egyház is elindított ellene egy vizsgálatot. - a Transindex.ro portálról

VÉLEMÉNYEK, cikk kommentek



Reklam


k rmdsz
Uj Szo

PIACZ, apróhirdetések

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

Nabídka úvěru Nabídka úvěru Potřebujete naléhavě půjčku? Poskytujeme osobní půjčky? podnikatelské (...)

Megbízható és gyors hitel ajánlat Üdvözlöm! A különféle pénzügyi gondok leküzdése érdekében nem kell többé törődnie (...)

adj fel hirdetést
Noileg
tmh
Reklam
Reklam
Reklam
k rmdsz
banyavidek